DoR #18 − 5 coperte pentru 5 ani

336

Se lansează Decât o Revistă #18, numărul cu care revista aniversează cinci ani de existență. Este un moment de bilanț, în care se împlinesc și 25 de ani de la Revoluție, iar România schimbă cel mai longeviv președinte din istoria post-comunistă.

10480201_10152925779127630_5117007557318194360_n

Revista marchează aniversarea în primul rând având cinci coperte diferite. Autorii lor sunt Dan Perjovschi, Lea Rasovszky, Ray Bobar, Alex Gâlmeanu și Mircea Cantor (poveștile copertelor sunt aici).

Numărul conține actualizări ale câtorva dintre textele publicate în cinci ani, retrospectivele carierelor lui Traian Băsescu și Elena Udrea, cel mai melonostalgic BD care se petrece pe planeta Dor, povestea unui fotbalist celebru care-și încheie cariera înainte de a-și fi atins potențialul (Adrian Mutu) și a unui fotbalist necunoscut care n-apucă să o înceapă, un pictorial despre cum au decurs alegerile din 2014.

Identitatea, o temă atinsă și până acum implicit, este firul roșu al numărului: ne uităm înapoi în istoria DoR, în istoria recentă a României și legăm cât mai multe fire între ele. O facem ca să înțelegem cine suntem, dar și în speranța că beculețele care se vor aprinde ne vor arăta ceva din ce urmează.

DoR #18 poate fi cumpărată din shopul online DoR și din librăriile Cărturești și Librarium, magazinele Inmedio şi Relay, Rețeaua Octagon, în București și în Press One – Aeroportul Internațional Henri Coandă, Librăria Anthony Frost, Băcănia Veche, Librairie Kyralina, Violeta’s Vintage Kitchen, Beautyfood, în Târgu Mureș și în Librăria Gog, în Cluj și în librăria Bookstory.