Golan Symphonic la IMapp Bucharest 2016!

604

Golan Symphonic: un show care se asculta în premieră la IMapp Bucharest 2016!

poster-golan-symphonic

Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 19:00, în cadrul evenimentului IMapp Bucharest 2016, Golan va urca pe scena într-o formulă inedită, alături de instrumentiști ce formează o orchestră simfonică!

Cei prezenți în Piața Constituției vor fi martorii unui experiment muzical curajos, muzica electronică urmând să fuzioneze cu instrumentele live ale orchestrei simfonice ce va acompania cei 5 membri ai proiectului Golan. Experimentul electro-clasic este cel mai nou proiect al trupei, aceasta dedicându-și ultimele luni stabilirii conceptului pe care îl va prezenta în premiera miilor de bucureșteni prezenți la eveniment. Este primul concert Golan într-o astfel de formulă, trupa urmând să cânte în deschiderea legendarei Róisín Murphy, headliner-ul serii. Intrarea este liberă.

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume, organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, a început anul acesta în data de 9 septembrie, cu o serie de evenimente unice care transforma Bucureștiul în capitala artelor vizuale.

Mai multe detalii și pe pagina de Facebook a evenimentului.