Peste așteptări: Oddisee la The Fresh

2587

Știi cum e când dai de un album și îl bagi în căști în drumul cu metroul, pe fundal când lucrezi sau ca soundtrack de alergat, îl asculți de patru-cinci ori și la final zici: ”Băi, e bun, dar parcă nu îl simt”? Așa poate să pară ”The Iceberg” al lui Oddisee la prima vedere.

Dar sâmbătă seara,  la party-ul The Fresh – Subcarpați, Oddisee, Olivier St. Louis, Deeproots, după încălzirea cu Deeproots, situația s-a schimbat: muzica lui Oddisee prinde viață când este live de 1000 de ori mai mult decât atunci când asculți varianta de studio. Omul are voce și poate ține flow-ul fără să respire timp de 3 minute. Iar trupa The Good Company îl susține instrumental super bine și împreună îți dau impresia că te-ai adunat la un party între prieteni de unde nu mai vrei să mai pleci.

Acum câteva zile, când a apărut clipul cu Oddisee la A Colors Show, puteai să te aștepți la ceva bun pentru sâmbătă seară:

Dar nu a fost doar ”ceva bun”, a fost ceva ”peste așteptări”. Publicul s-a agitat pe NNGE, Hold It Back sau Like Really (de pe albumul The Iceberg) și That’s Love (de pe albumul The Good Fight), iar Oddisee a făcut tot posibilul să-i facă pe oameni să cânte alături de el.

La final de seară, Subcarpați au închis, sau bine zis deschis petrecerea, pentru că și ei au transmis energia necesară să întinzi distracția până duminică.