Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2015

251

Îți cauți un job vara aceasta și ai între 0-3 ani experiență? Sau vrei să găsești un program de internship plătit care să te lanseze în carieră?

topa_homepage_2015

600 de joburi în orașe ca București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca sau Brașov te așteaptă în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți în perioada 15 iunie – 17 augst 2015 la un click distanță.

De ce să te angajezi vara?

În urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions în rândul companiilor, a reieșit că 74% dintre angajatori deschid programe și joburi dedicate juniorilor (studenților, masteranzilor, proaspăt absolvenților) în perioda aprilie-septembrie. Acest lucru îți mărește semnificativ șansele de a obține poziția dorită.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți adună la un singur loc cele mai atractive joburi și programe de internship deschise de companii dispuse să investească în tineri cu potențial. Lipsa experienței anterioare nu mai este un impediment deoarece majoritatea companiilor oferă și programe de training și dezvoltare profesională la locul de muncă.

Ce companii caută candidați ca tine?

Peste 36 de companii multinaționale caută juniori cu 0-3 ani experiență, studenți sau proaspăt absolvenți. Dintre acestea, amintim: Asseco South Eastern Europe Romania, Atexis, Axience, dcs plus, E-Securities, H Grup IT Expert, IBM Global Delivery Center Eastern Europe, KPMG Romania, Libra Internet Bank, Microsoft, Misys Banking Systems, ProCredit Bank, REWE Romania – Penny Market / XXL Mega Discount, Schneider Electric, UPC Romania, ZENTIVA, Amoma, Besedo, Bosch Service Solutions, Brainspotting, British American Shared Services Europe, Camline, Catalyst Recruitment, Deloitte Romania, Gebrüder Weiss, Holcim, ICAP GROUP, ING Bank, Intersnack Romania, Macromex, McDonald`s Romania, PIRAEUS BANK, TEHNOPLUS MEDICAL, UniCredit Tiriac Bank, Vision Recruitment Management, Viva Credit, WEBHELP Romania.

Angajatorii implicați în proiect oferă joburi în departamente multiple, garantând o diversitate a oportunităților de carieră. Programele de internship și trainee dedicate studenților în an terminal sau proaspăt absolvenților presupun perioade de învățare intensivă – atât în țară, cât și în străinatate – și implicare directă în activitățile companiei.

Ce tip de joburi sunt disponibile?

Cele 600 de joburi oferite se adresează candidaților din întreaga țară ce au între 0 și 3 ani experiență și sunt în domenii precum: Financiar – Bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, Construcții, Logistică, Consultanță, Turism, Farmaceutice, Retail sau Inginerie.

De asemenea, programele de internship și trainee acoperă domenii diverse, sunt remunerate și oferă posibilitatea unei cariere pe termen lung alături de echipele companiilor.

Specialiștii în resurse umane sunt deschiși să integreze tineri fără experiență de muncă în cadrul organizațiilor, dezvoltând programe ce îmbină training-ul cu experiența practică.

Găsește-ți jobul potrivit vara aceasta din confortul propriei locuințe și investește în cariera ta! Joburile oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant până pe 17 august 2015 si sunt accesibile pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.